Aktiviteter på Kildegården

Naturcenter Kildegården er et gratis naturfagligt formidlingstilbud til alle lærere på folkeskoler i Herlev Kommune, samt alle Herlev Kommunes daginstitutioner.

Aftaler og tidsbestilling: Det bedste er, hvis du sender en mail til Anne Merete på kildegaarden@herlev.dk. Skriv telefonnummer i mailen, hvis du gerne vil ringes op. Alternativt, ring til os på tlf. 4452 5797. OBS. Ny telefontid: Vi vil så vidt muligt være ved telefonen hver mandag og hver torsdag mellem kl. 13.30 og 15.00.

Her kan du læse om de forskellige aktiviteter, vi tilbyder her på Kildegården. Se vores aktiviteter for:

Andre muligheder: Vi udvikler konstant nye forløb og tilpasser eksisterende forløb, så de understøtter de faglige mål vores brugere har. Hvis du selv har en idé til et undervisningsforløb, er det bare at ringe, da vi er meget villige til at lave andre ting. Ligeledes vil der løbende blive udbudt særlige arrangementer afhængig af årstiden.

Indtænk besøget på Kildegården i et forløb eller tema, så aktiviteten kommer til at indgå naturligt med det, I arbejder med. Det er vigtigt, at eleverne er forberedte, ligesom en efterbearbejdning øger udbyttet. Praktisk og varmt tøj – herunder gummistøvler – er ligeledes afgørende for udbyttet af arrangementet.

Kig lidt rundt her under aktiviteter og få gode idéer – og brug os!

Busbestilling: Mandage, tirsdage og onsdage er der mulighed for at booke “svømmebussen” (fortrinsvis for børneinstitutioner, og indskolingsklasser fra Herlev Byskole og Lindehøjskolen). Bussen henter jer på skolen, eller ved institutionen kl. 9.00  (vær klar 10 minutter før) og kører jer hjem igen fra Klausdalsbrovej kl. 12.30. Skriv i mailen, om I ønsker at vi booker bussen til jer.

img_1226-1