“Jul på Kildegården”

Åbent arrangement søndag den 11. december fra kl. 14:00-16:30. Alle er velkomne.

julenisser

Danmarks Naturfredningsforening og Naturcenter Kildegården holder julestue på Kildegården. Naturvejleder Anne Merete sørger for en rigtig julehistorie om Kildegårdens nisser: Den lille drillesyge Gårdnisse, og dyrenes ven, den lille søde Skovnisse. Historien bliver fortalt kl. 14.00 ved Kildegårdens bålhytte ”Lionshytten”. Vi skal også på en spændende tur i Træbanken, hvor børnene møder Mikkel Ræv, Hr. Pindsvin, Fru Egern og Gøgen Kuk.

Turen varer ca. 1 time, og er målrettet børn i alderen 4 til 6 år, ifølge med en voksen. Til sidst skal børnene pynte vores juletræ inden døre, finde gårdnissens dør i Skolestuen, og stille risengrød frem til ham, så han (måske) holder op med at drille så meget…

Husk at hvis børnene skal være med til at høre julehistorien, og turen i Træbanken, skal I møde op ved Kildegårdens bålhytte “Lionshytten” kl. 14.00.

baalhytten

Inden døre vil der blive arrangeret julehygge i stuerne på Kildegården, hvor der er mulighed for at lave julenisser i træ og jule-edderkopper. Der vil også være forfriskninger, kaffe og æbleskiver. Her kan man komme løbende mellem kl. 14 og 16.30.

Arrangør

Naturvejleder på Kildegården og DN Herlev