“Flink Rytter”-prisen 2016 19. november

flink_rytter“Flink Rytter”-prisen 2016

Uddelingen af årets Flink Rytterpris finder sted lørdag d. 19. november 2016 kl. 11. på Kildegårdens gårdsplads. Alle er velkomne.

De fleste ryttere i Herlev følger reglerne for ridning, hilser og hjælper hinanden. Det vil Herlev Rideskole, Hjortespring Rideklub og Naturcenter Kildegården og Kildegårdens venner  gerne bakke op om. Derfor er vi gået sammen om at lave en årlig prisuddeling, hvor årets ”Flinke Ryttere” kåres. Der vil blive kåret ryttere i hver af de 5 kategorier og hovedprisen ”Flink rytter” går til en person som har udmærket sig inden for alle kategorierne. Dvs. i alt 6 priser uddeles.

Nominering senest d. 13. november 2016:

Kender du en rytter, som har fortjent årets “Flink Rytter”- pris, så kan du nominere vedkommende ved at sende en mail med rytterens navn, telefonnummer og begrundelse til lisbeth@ahelp2u.dk eller lægge en seddel i Kildegårdens postkasse senest d. 13. november 2016, att. Lisbeth A. Nielsen eller Anne Merete Rask

På dagen sørger vi for  vildt hyggelig stemning, og at alle ryttere til hest eller til fods får en kop kakao på Kildegårdens gårdsplads.

 

Print Friendly