Anja’s tale til os alle omkring Kildegården

Anja13

Anjas afskedstale til d.29. April 2016 på Naturcenter Kildegården

Kære samarbejdspartnere

Inden jeg starter med min afskedstale, er der to personer, jeg gerne vil sige en særlig tak. Torben og Lisbeth. Jeg kender ingen som jer. I er 2 mennesker med hjertet på rette sted, totalt vanvittige, dygtige og de mest hjælpsomme mennesker, jeg kender.

I har lært mig så meget, og jeg kunne skrive en hel roman om jer, men lige nu, vil jeg nøjes med at sige jer to en kæmpetak for alt det, I har gjort for mig, Kildegården og alle heromkring, som har nydt godt af jeres kæmpestore hjerter og hjælp. Tusind TAK!

Jeg har fået mange rosende ord i dag – men ingen kan gøre alt alene – og derfor vil jeg sige tusind tak til alle jer, mine kollegaer og samarbejdspartnere.

Naturcenter Kildegården er et sted med masser af sjæl og liv. Vi formidler natur og science til alle, som kommer forbi, alle børn i Herlev kommune har fået naturvejledning. DET er sejt, og det er med til forhåbentligt at så en masse frø i overført betydning:-)

MEN Kildegården er så meget mere end det. Om eftermiddagen kommer borgere forbi, nogle hilser på dyrene, nogle motionerer, nogle kigger på fugle, og alle har deres små og store gøremål hernede i mosen. Så sker der også noget andet – folk møder hinanden, nye venskaber og samarbejder opstår.
Det, som er så særligt er, at alle nyder det, og mange falder til ro i en ellers stresset hverdag.

Hver enkelt af jer bidrager til det, som Kildegården er og kan.

Hver enkelt af jer ejer et lille stykke af Kildegården

Hver enkelt af jer giver et lille stykke af jer selv.

Alt det er Kildegården – og det kan I godt være stolte af.

Jeg er stolt af jer.

Jeg er stolt af at have arbejdet sammen med hver enkelt af jer

Jeg er stolt af at have været en del af Naturcenter Kildegården

Naturcenter Kildegårdens særlige værdi handler ikke om penge.Det er et ”hej, jeg så lige at vandrøret ved fårene er gået i stykker”, ”hej, nu er viben kommet!!!” ”hej, skal jeg hjælpe med at fikse hjemmesiden?”, ”hej, skal vi ikke lave et arrangement om affald i naturen”, “hej, Anja, hvordan har du det?” ”hej, kan vi lave noget med vandhuller” ”hej, må vi låne bålhytten”, ”hej, giver du en kop kaffe”, “hej, se hvad jeg har fundet med min metaldetektor”, ”hej, hvor er her skønt idag”, ”hej, jeg har fundet en sjælden svamp inde hos gederne” osv.

Jeg elsker det ”hej…”

Jeg håber af hele mit hjerte, at I bliver ved med at komme forbi kontoret her og sige ”hej, ….” og at I husker at sige “hej” til hinanden. For livet omkring Naturcenter Kildegården er værd at bevare for alle borgere i Herlev.

 

Det er jer der har været med til at gøre Kildegården til Herlevs perle, og det er jer, som er essensen af Kildegården, som den er i dag. Herlev kommune har et motto: “Sammen gør vi Herlev stærkere”.

Naturcenter Kildegården er i den grad beviset på, hvad vi sammen kan udrette.

Mange hilsner
Anja

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.