Nattergalen er ankommet!

I dag, søndag den 24-04-2016, hørtes årets første Nattergal i Fedtmosen, hvilket er den tidligste observation af arten i mosen nogensinde, idet den normalt først ankommer de aller sidste april-dage eller mere almindeligt primo maj.

Nattergalen er stadig en ganske almindelig ynglefugl i mosen, og der yngler vel omkring 10 par i Smør- og Fedtmosen årligt, bedømt ud fra antallet af syngende hanner, men bestanden er desværre mere end halveret de seneste mange år…

Danmarks Naturfredningsforening har et par ture i foråret, hvor det er muligt at opleve Nattergalen synge, se her og her!

God tur! 🙂

Se aktuelle fugleobservationer fra mosen her!

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.