Anja flytter til Bornholm

Kære samarbejdspartnere, lærere, pædagoger, frivillige, skønne børn og kolleger i Herlev kommune.
Jeg har fået tilbudt et andet job, som jeg har sagt ja til, og jeg skal starte 1. maj. Mit nye job er som udstillingsguide på Naturbornholm. Det betyder, at jeg og familien flytter til solskinsøen i løbet af foråret. Vi har familie og venner på øen, husene er billige og naturen er lækker, det glæder vi os meget til.
Det er med meget blandede følelser, at jeg skal sige farvel til Naturcenter Kildegården og alle jer skønne mennesker. Selvfølgelig er jeg glad for at have fået et nyt job, men jeg er rigtig ked af at skulle undvære jer. Det har været den største fornøjelse at arbejde sammen med jer, jeg har været så fuld af god energi, når vi har lavet arrangementer og holdt møder, og det er jeres engagement og gode humør, som skal have æren for det. Jeg synes, vi har gang i mange spændende ting her på Kildegården, og i de kommende uger vil jeg gøre alt for, at den gode energi og samarbejde fortsætter af samme spor.
mange hilsner Anja

_72Q2674

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.