Vinter på Kildegården

img_0871Sneen har lagt sig i et tykt tæppe over Smørmosen, det glimter og lyser op, og luften er dejlig frisk. Fårene venter på høet, som Torben Adler smider op i høstativerne. Køerne er også glade for høet, og vandkarrene skal hakkes. Gederne er vilde med de fyrregrene, som er knækket under den tunge sne – vores hegn er også lagt ned af sneen. Kombinationen af store mængder tøsne på meget kort tid og forholdsvis vindstille har gjort, at sneen kunne lægge sig rundt om trådene i et tykt lag. Jeg har ikke set noget lignende, og jeg har trods alt arbejdet med dyr og hegn i mange år. Hegnsmanden, som kommer og hjælper med at udskifte de knækkede stolper, har heller ikke oplevet det. Men brugerne af Smørmosen skal ikke være nervøse for køer og får, der løber rundt. Vi sørger for, at dyrene har rigeligt med mad og vand, så løber de ingen steder:-)

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.